over mij

Wat ik doe

Ik ben Nathalie Van Renterghem. Ik werk als zelfstandig improvisatie-acteur, improvisatietheatermaker, bemiddelaar, facilitator en trainer. Dat doe ik enerzijds in mijn zelf mede opgerichte organisaties TIM Theater en Living Impro (beide deel van improvisatietheaterhuis Inspinazie) en bij Hummus als lid van het kernteam. Je leest meer over mijn professioneel aanbod en achtergronden op de bladzijden over  bemiddeling en facilitatie, presentaties en training. Improvisatie behelst het leeuwendeel van mijn werk en daarom heb ik er een aparte pagina aan besteed. Een belangrijke gemeenschappelijke noemer in al dat werk is het overbruggen van verschil. Onder andere het eren van de ander in zijn/haar anders-zijn. Vandaar de naam van deze website en het werkwoord “anderen”, dat zich van het woord “veranderen” wil onderscheiden door “te laten zijn”.
In het verleden heb ik gewerkt als leerkracht lager onderwijs, in Freinetscholen De Wip en De Krullevaart. Onderwijs ligt me nauw aan het hart en “samen leren en ontwikkelen” is een van mijn stokpaardjes.

Van wat en wie ik houd

Ik hou van wandelen, de zee en erop surfen, gezelligheid met familie en vrienden, schrijven, improvisatietheater, lekker eten en koken, de zoektocht naar een meer duurzame leefwijze (ik word daar ook vaak hopeloos van), reizen en uitstapjes met mijn gezin of vrienden.

Mijn man is Marc Breban en is ook een van mijn professionele partners. Onze kinderen heten Jorik en Daan, spelen ook improvisatietheater en zitten – tot mijn grootste geluk – op een steengoede school (De Zonnewijzer in Wijgmaal).

Meer afgemeten

Voor wie verhalen en ervaringen graag ondersteund ziet door meer binaire data:

BemiddelingSociale Bemiddeling in Organisaties aan de KUL-UCLL – erkend bemiddelaar in sociale zaken door Federale Bemiddelingscommissie sinds 2012
Improvisatietheater – 25 jaar expertise als mede-oprichter van, trainer en speler in het Improvisatietheaterhuis Inspinazie
Onderwijs – leraar lager onderwijs aan Sint-Thomas (Odisee) – 5 jaar ervaring als leerkracht  in Freinetonderwijs
Deep Democracy – gecertificieerd facilitator in opleiding (level 4) The Lewis Method
Theory U – certficaat Mooc  U.Lab @ edX – 2015

Contacteer me

Je kan me contacteren via nathalie@inspinazie.be of via 0485 85 94 80. Ik hou niet van voicemailberichten beluisteren en opvolgen. Sms’en vind ik super. Maar als jij een hekel hebt aan sms mag je gerust voicemails inspreken. Want ik ander jou.