Trainer communicatie & improvisatie

Als improvisatietheaterspeler- en trainer maak ik deel uit van Improvisatietheaterhuis Inspinazie. Inspinazie brengt al meer dan twintig jaar de kunst en de principes van Improvisatietheater in de wereld, in verschillende contexten. Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons volledig aanbod.

De rode draad doorheen al mijn trainingen is nieuwsgierigheid. Nieuwsgierigheid naar wie of wat je (nog) moeilijk of anders vindt en waarom. Nieuwsgierigheid naar nieuwe mogelijkheden. Hier lees je meer over mijn visie op leren.

Dit zijn de trainingen waarvoor je op mij beroep kan doen:

  • Living Impro: algemene improvisatieprincipes in leven & werk (zie ook livingimpro.be).
  • Improvisatietheater: de podiumkunst zelve, overzicht hier.
  • Trainingen-op-maat voor alle specifieke collaboratie- en communicatie-issues: leiderschap, feedback, assertiviteit, klantgerichtheid, omgaan met klachten, warm contact in de zorg, zelfsturende teams. In een combinatie van improvisatiemindset-training en rollenspel met eigen cases. Ik verzorg ook train-the-trainer sessies over het gebruik van rollenspel, over brainstormtechnieken en over het algemeen gebruik van improvisatie-oefeningen in communicatietrainingen en -coaching. (zie ook TIM in training)

Misschien denk je aan iets dat hier niet tussen staat en vraag je je af: “Zou ze ook…?”
Wie weet wél. En anders veel kans dat ik naar iemand kan doorverwijzen. Ik ken bv. mensen die super zijn i.v.m. stemgebruik, storytelling, animeren van groepen, ceremoniemeesters-met-en-zonder-hoek-af, muziek als communicatie,…
Contacteer me.

Voor mijn trainingen in open aanbod werk ik samen met o.a. deze geweldige partners: